Colectiv vs. creştinism

                                                                              spectacol_foc_colectiv_15074300
                                                           Colectiv vs. Creştinism
Tragedia de la clubul Colectiv a produs în prima fază o reacţie surprizătoare din partea Patriarhiei  care a refuzat în primele zile să facă rugaciuni şi slujbe pentru victimile de la clubul Colectiv pe motiv ca aceştia ar fi participat la un concert de muzica hard rock apreciata de mulţi ca satanistă . Atitudinea preoţilor a determinat o reacţie vehementă a tinerilor si nu numai prin proteste de stradă prin care au cerut demisia Patriarhului si au strigat lozinci împotriva B.O.R.
O tânară comenta revoltată la un post de radio ” Eu cred în Dumnezeu dar asta nu înseamnă ca are cineva dreptul să-mi spună mie ce muzică sa ascult sau ce trebuie să fac, asta eu hotarăsc”. Declaraţia tinerei reprezentă de fapt credinţa marei mase de tineri care se consideră ortodocşi, catolici sau protestanţi, este credinţa cu care au crescut , este religia care li sa inoculat din fragedă pruncie de către preoţi ,societate. “Cred în Dumnezeu dar sunt liber să fac ce vreau, Dumnezeu este dragoste el nu pedepseşte ,preoţii imi  rezolvă păcatele, eu  pot să-mi văd nestingherit de viaţa mea ,de plăcerile mele, sunt liber sa făc ce vreau”….
Este minciuna care a dominat creştinismul de la Constantin cel mare încoace, promovata acum copios şi prin mass media.
Televiziunile ,presa nu încetează sa ne asigure că victimile de la clubul Colectiv dar si artişti ,vedete care au trecut la cele veşnice “au ajuns cu toţii in cer” .
Scriptura însa spune cu totul altceva Evanghelia după Luca 13-5 „Eu vă spun …dacă nu va pocaiţi toți veti pieri la fel” . Iar în Evanghelia dupa Ioan 3-5 , Isus spune : „Adevarat, adevarat îți spun că, dacă un om nu se naşte din nou (de sus) , nu poate vedea Împaratia lui Dumnezeu.
Adevărat, adevărat îţi spun, că, dacă nu se naşte cineva din apă şi din Duh, nu poate să intre în Împărăţia lui Dumnezeu. Ce este născut din carne, este carne, şi ce este născut din Duh, este duh. Nu te mira că ţi-am zis: ‘Trebuie să vă naşteţi din nou”
În epistola apostolului Pavel către Tit, citim astfel: “Căci şi noi eram altă dată fără minte, neascultători, rătăciţi, robiţi de tot felul de pofte şi de plăceri, trăind în răutate şi în pizmă, vrednici să fim urâţi şi urându-ne unii pe alţii. Dar, când s-a arătat bunătatea lui Dumnezeu, Mântuitorul nostru, şi dragostea Lui de oameni, El ne-a mântuit, nu pentru faptele, făcute de noi în neprihănire, ci pentru îndurarea Lui, prin spălarea naşterii din nou şi prin înnoirea făcută de Duhul Sfânt, pe care L-a vărsat din belşug peste noi, prin Isus Hristos, Mântuitorul nostru” (Tit 3.3-7).
Sfânta Scriptură ne învaţă că naşterea din nou, din Dumnezeu (Ioan 1.12-13), constituie acea transformare fundamentală ce poate avea loc în viaţa unui om, care este reprezentată în mod simbolic, ca fiind o succesiune de trei etape. Acestea sunt:
– Dezbrăcarea de omul cel vechi (Ef. 4.22; Col. 3.9).
– Moartea (dispariţia) omului cel vechi (Rom. 6.2-11; Col. 3.3; 2 Tim. 2.11).
– Îmbrăcarea în omul cel nou (Ef. 4.24; Col. 3.10).
Un om vechi, reprezintă în mod simbolic, o persoană moartă din punct de vedere spiritual (Ioan 5.24; Ef. 2.1-5; Col. 2.13; 1 Ioan 3.14), care se lasă călăuzită de către firea sa pământească (2 Cor. 10.3; Rom. 7.5; Gal. 5.13,16), în care nu locuieşte nimic bun (Rom. 7.18,25; 8.3). O astfel de persoană firească are o comportare stricată (Ef. 4.22), fiind înrobită (Rom. 6.6) de diverse păcate (Gal. 5.19-21; Col. 2.13; 3.5-9; Ef. 2.1-3; Rom. 7.5; 13.12-13), care includ tot felul de patimi (Gal. 5.24) şi de pofte înşelătoare (Ef. 4.22; Col. 2.11).
Post Scriptum . Speriati de reactia tinerilor , preotimea a revenit urgent la politica deja consacrată a Bisericii seculare de neamestec în viata privată  a „credincioşilor” , ei continuand sa-şi facă ritualurile obişnuite pentru care sunt platiti bine de către stat al cărui angajati sunt… în timp ce  poporul piere din necunosterea adevarului (Osea 4).
Tragedia de la clubul Colectiv a declanşat un val de emoţii si simpatie in mass media, televiziuni… atat pentru victime cât si pentru muzica lor preferata , rock ,  semnul ,ocult, satanic  comun muzicii hard rock a devenind foarte popular pe  majoritatea canalelor TV din Romania.

 

…………………………………………………………………………………………………………..

Imagini  de la clubul Colectiv care a gazduit in ultimii ani trupe de   muzica rock care practicau ritualuri satanice .

http://driveschool.ro/video-clubul-mortii-a-gazduit-un-ritual-satanic-in-saptamana-patimilor-s-au-dat-foc-la-cruci-intoarse-si-s-a-facut-baie-in-sange-de-animal-a-fost-invocat-diavolul/

https://www.youtube.com/watch?v=Gc_xieIIayc#t=51

https://www.youtube.com/watch?v=IEpvK4JN3wY

https://www.youtube.com/watch?v=mtDHvKJYzhU

Semne , simboluri satanice
Aceste simboluri sunt folosite in mod curent si in muzica rock

http://www.jesus-is-savior.com/False%20Religions/Wicca%20&%20Witchcraft/signs_of_satan.htm

Satanismul in muzica rock

http://axa.info.ro/editoriale/oglinda-vremii/satanismul-muzicii-rock/

https://www.youtube.com/watch?v=E2MsjxLI6R0

http://www.scritub.com/timp-liber/muzica/SATANISMUL-IN-MUZICA-ROCK123322614.php

 

 

….

Reclame

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: